How Deep Is Your Love

by 노동환 posted May 02, 2013
?

ESC닫기

+ - Up Down Comment Print

How deep is your love
I know your eyes in the morning sun
I feel you touch me in the pouring rain
And the moment that you wander far from me
I wanna feel you in my arms again

찬란한 아침 햇살 사이에 빛나는 당신의 눈
비가 억수같이 쏟아졌던 날의 당신의 손길
나에게서 멀리 떠나 방황하던 순간 모두를 기억해요
당신을 내 가슴에 꼭 안아주고 싶어요

Then you come to me on a summer breeze
Keep me warm in your love
Then you softly leave
And it's me you need to show

당신이 한여름의 산들바람과 함께 나타나서
사랑으로 나를 포근하게 해줘요
그리고는 소리없이 떠나요
당신이 보여줘야 할 사람은 나예요
날 얼마나 사랑하는지

How deep is your love, how deep is your love
I really mean to learn
'Cause we're living in a world of fools
Breaking us down
When they all should let us be
We belong to you and me

날 얼마나 사랑하는지, 날 얼마나 사랑하는지
난 정말이지 배우고 싶어요
왜냐하면 우리는 바보들의 세상에서 살고 있으니까요
우리를 좌절시키는
사람들이 우리를 내버려 둘때
당신은 나의, 나는 당신이 됩니다.

I believe in you
You know the door to my very soul
You're the light in my deepest darkest hour
You're my saviour when I fall

나는 당신이 좋은 사람이라고 믿어요
당신은 내 영혼의 문턱을 알고 있어요
당신은 칠흙같이 어두운 날들에 비춰지는 한줄기의 섬광이며
타락하려는 나를 향해 구원의 손을 뻗었던 존재예요

And you may not think I care for you
When you know down inside that I really do
And it's me you need to show

내가 당신을 사랑하지 않는다고 생각할 수도 있어요
내가 당신을 가슴깊이 사랑하고 있음을 알면서도
당신이 보여줘야 할 사람은 나예요
날 얼마나 사랑하는지

How deep is your love, how deep is your love
I really mean to learn
'Cause we're living in a world of fools
Breaking us down
When they all should let us be
We belong to you and me

날 얼마나 사랑하는지, 날 얼마나 사랑하는지
난 정말이지 배우고 싶어요
왜냐하면 우리는 바보들의 세상에서 살고 있으니까요
우리를 좌절시키는
사람들이 우리를 내버려 둘때
당신은 나의, 나는 당신이 됩니다.
-------

Articles

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

나눔글꼴 설치 안내

이 PC에는 나눔글꼴이 설치되어 있지 않습니다.

이 사이트를 나눔글꼴로 보기 위해서는
나눔글꼴을 설치해야 합니다.

설치 취소

Designed by sketchbooks.co.kr / sketchbook5 board skin

Sketchbook5, 스케치북5